Skip to content

Referenser

Vad våra deltagare tycker...

Vi på patientnämnden var på din föreläsning igår, jättebra verkligen! Tusen tack! Jag har bara hört positivt från mina medarbetare med! Önskar få materialet, dina ”slides” skickade till oss 😊. Imorgon på APT ska jag ta med lite från din föreläsning på arbetsmiljöpunkt, så kanon! (Föreläsning i Göteborg 11/3 2024)
Frida E.
Administrativ koordinator
Tack för en jättebra föreläsning igår! Du nämnde att man kunde höra av sig om man ville ta del av materialet. Tänkte visa för min arbetsgrupp så att vi kan gå igenom tillsammans och bli bättre på att kommunicera och skapa ett bättre arbetsklimat, finns det möjlighet att du skickar till mig? (Föreläsning i Göteborg 11/3 2024)
Nina R.
Administratör
Tack för jättetrevlig, relevant och hoppfull föreläsning av dig i måndags! Jag tänker rekommendera den för min rektor. (Föreläsning i Göteborg 11/3 2024)
Jonas A.
Lärare
Tack för en trevlig föreläsning i tisdags. Det var matnyttiga budskap vi tog med oss hem till vår arbetsplats. Vi önskar förstås att få ta del av ditt föreläsningsmaterial. (Föreläsning i Göteborg 11/3 2024)
Johan T.
Vårdenhetschef
Jag var på din föreläsning, öppet arbetsklimat, på Burgården i Göteborg. Så, så bra föreläsning. (Föreläsning i Göteborg 11/3 2024)
Elisabeth T.
Äldrekonsulent
Toppenbra föreläsning. Har uppmuntrat resten av kollegorna och chefen att gå på den. (Föreläsning i Göteborg 11/3 2024)
Helena D.
Kommunvägledare
Tack för en bra föreläsning i Uddevalla i torsdags. Den var verkligen spot-on med stor igenkänning både hos sig själv och andra. (Föreläsning i Uddevalla 7/3 2024)
Linda B.
Enhetschef
Tack för en inspirerande föreläsning igår! Jag kommer dra stor nytta av kunskaperna! (Föreläsning i Uddevalla 7/3 2024)
Charlotte B.
Enhetschef
Tusen tack för gårdagens föreläsning. Jag kommer återkomma om föreläsningen inför vår aktivitetsdag på avdelningen. (Föreläsning i Uddevalla 7/3 2024)
Rajka O.
Röntgensjuksköterska och Teamledare
Vår arbetsgrupp från löneenheten var mycket nöjda med gårdagens föreläsning ”Öppet arbetsklimat” på Bohusläns Museum. (Föreläsning i Uddevalla 7/3 2024
Micael M.
Lönechef
Vill tacka för en jättebra och intressant föreläsning du gav oss idag. Väldig lärorik och tydlig information 🙂! (Föreläsning i Uddevalla 7/3 2024)
Monika J.
Avdelningschef
Vill passa på att tacka för en väldigt givande och lärorik utbildning som fick mig att reflektera en hel del. (Föreläsning i Kungälv 6/3 2024
Joacim L.
Enhetschef VA-Drift
Tusen tack för en fantastisk föreläsning! (Föreläsning i Borås 21/2 2024)
Monika J.
Avdelningschef Drift och Förvaltning
Jag och 2 kollegor var på Sofies föreläsning om konflikthantering i Borås i förra veckan, den var toppenbra och intressant. (Föreläsning i Borås 21/2 2024
Susanne P.
Stödpedagog
Var en superbra föreläsning. Det var inte bara värdefulla verktyg utan även för min del en del bekräftelse på att jag gör rätt. Vilket är väldig skönt att få höra! 😆. (Föreläsning i Borås 21/2 2024)
Michael A.
Lärare
Tack för en trevlig och givande eftermiddag om ett öppet arbetsklimat. Föreläsningen gav flera uppslag till vidare arbete i arbetsgruppen hemmavid. (Föreläsning i Borås 21/2 2024
Kristina R.
Speciallärare
Tack för en mycket bra föreläsning igår på Pulsen i Borås. Har haft nytta av dina tips redan imorse vid ett ”svårare” samtal. 😊. (Föreläsning i Borås 21/2 2024)
Sofia M.
Sektionsledare
Tack för en jättebra föreläsning som vi var på i Skövde i tisdags Öppet arbetsklimat - hur vara rak utan att skapa konflikt. Många bra tankar och redskap att använda i vår verksamhet tillsammans med kollegor. (Föreläsning i Skövde 20/2 2024)
Helena N.
Lärare
Tack för en underhållande föreläsning. Det blev mycket tankeverksamhet och bra diskussioner på våran arbetsplats 😊. (Digital föreläsning 23/11 2023)
Åsa E.
Samordnare
Tack för en fantastiskt bra föreläsning och föreläsare igår.(Digital föreläsning 23/11 2023)
Anette Ö.
Enhetschef
Tusen tack för en inspirerande och givande föreläsning. Den inspirerade mig och mina kollegor till många bra diskussioner och glada skratt. (Digital föreläsning 23/11 2023)
Marie B.
Specialistundersköterska
Tack igen för en väldigt bra föreläsning. Den har startat igång flera tankar hos mig. (Digital föreläsning 23/11 2023)
Camilla S.
Avdelningschef
Stort tack för en mycket givande föreläsning! Bra upplägg och framförande i ett intressant ämne. Hoppas få möjlighet att se din andra föreläsning om rak kommunikation. (Digital föreläsning 23/11 2023)
Ulrika F.
Kundtjänst
Din föreläsning gav mycket insikt och bekräftelse kring hur svårt det kan vara ibland att få till fungerande arbetsgrupper, men också en insikt att en person kan inte lösa allt på egen hand utan att det handlar om ett gemensamt ansvar. Jag tar gärna del av ditt självskattningsformulär för att kanske få syn på egna svagheter/styrkor. (Digital föreläsning 23/11 2023)
Eva T.
Verksamhetschef
Mina medarbetare som deltog i Västerås sa att det var huvudet på spiken. De sa att de både kände igen olika beteenden du beskrev, men också förstod att de behövde blicka inåt 😊. (Föreläsning i Västerås 16/11 2023)
Mie B.
Enhetschef
Verkligen en bra föreläsning. Mycket av det som togs upp tas upp i ledarskapsutbildningar. Väldigt bra att detta togs upp ur ett både chefs- och medarbetarperspektiv tycker jag. (Digital föreläsning 27/10 2023)
Yvonne O.
Enhetschef
Tack för en bra och inspirerande föreläsning i Linköping igår! (Föreläsning i Linköping 12/10 2023)
Kicki A.
Bemanningsansvarig
Var på din föreläsning i Linköping om öppet arbetsklimat. Jag tycker du/den var jättebra. Man rannsakar sig själv och dina ord tog rätt i prick men på ett trevligt sätt. (Föreläsning i Linköping 12/10 2023)
Kristin T.
Verksamhetschef
Tack för en fantastisk föreläsning, mycket uppskattad. Nu skulle jag vilja ha åhörarkopiorna för att kunna delge de som tyvärr var sjuka hos oss och inte kunde deltaga. (Föreläsning i Linköping 12/10 2023)
Carina L.
Teamleader
Tack för en mycket intressant, givande och fantastisk föreläsning igår. (Föreläsning i Linköping 12/10 2023)
Mare M.
Receptionist
Tack för en otroligt givande föreläsning igår i Linköping! (Föreläsning i Linköping 12/10 2023)
Jennifer N.
Sekreterare
Tack för en bra föreläsning i Kalmar i förra veckan, givande och tänkvärt! (Föreläsning i Kalmar 3/10 2023)
Magnus B.
Enhetschef
Tack för ett bra föredrag igår i Oskarshamn. Jag tar tacksamt emot dina powerpoint bilder. (Föreläsning i Oskarshamn 2/10 2023)
Magnus J.
Miljö- och byggchef
Tack för en trevlig (och underhållande) föreläsning i Oskarshamn härförleden. (Föreläsning i Oskarshamn 2/10 2023)
Toni J.
Fysioterapeut
Jag och några kollegor var och lyssnade på dig i Oskarshamn, tack för det 😊 både intressant, underhållande och matnyttigt! Vi ska nu berätta lite för våra kollegor som inte hade möjlighet att vara med så jag undrar om du kunde skicka åhörarkopiorna?(Föreläsning i Oskarshamn 2/10 2023)
Anna J.
Sjuksköterska
Tack för en kanonföreläsning. Det gav många skratt och även allvarliga stunder. Mycket bra verktyg gav du som vi har användning för. Fortsätt med att jobba som du gör, du ger så mycket och hoppas du får mycket tillbaka av oss som lyssnar på dig. (Föreläsning i Oskarshamn 2/10 2023)
Marie K.
lärare i förskolan
Jag vill börja med att tacka för en väldigt givande och intressant föreläsning. (Föreläsning i Oskarshamn 2/10 2023)
Tomas I.
Enhetschef
Får börja med att tacka för en bra föreläsning igår. Tar gärna emot åhörarmaterialet. (Föreläsning i Oskarshamn 2/10 2023)
Arne E.
Gatuchef
Fantastisk föreläsning! (Föreläsning i Oskarshamn 2/10 2023)
Åsa T.
gymnasielärare
Tack för en bra föreläsning i Norrköping igår, många igenkännande småfniss blev det, både gällande mig själv och andra. (Föreläsning i Norrköping 25/9 2023)
Zara S.
Administratör
Tack för en bra och rolig föreläsning 😊. (Föreläsning i Norrköping 25/9 2023)
Mia A.
Undersköterska
Tack för en intressant, bra och nyanserad föreläsning på Arbetets museum. (Föreläsning i Norrköping 25/9 2023)
Joakim A.
Enhetschef
Jag och mina kollegor som var på föreläsningen igår och vill gärna få åhörarmaterialet som du nämnde. Det var många kloka tankar som förmedlades som vi vill jobba vidare med. (Föreläsning i Norrköping 25/9 2023)
Lena R.
Enhetschef
Tack för en intressant föreläsning om Öppet arbetsklimat. En hel del igenkänning och bra tips, tack! Jag skulle bli så glad om jag fick dina bilder från dagens föreläsning, för att underlätta fortsatta samtal i vår arbetsgrupp. (Föreläsning i Norrköping 25/9 2023)
Maria W.
Fysioterapeut
Tack för en bra och givande föreläsning ”öppet arbetsklimat” i Motala. (Föreläsning i Motala 21/9 2023)
Kristian K.
Enhetschef
Jag vill börja med att tacka för en bra föreläsning ”Öppet arbetsklimat- hur vara rak utan att skapa konflikter”. Ett viktigt ämne att prata om. Du är en väldigt bra föreläsare. (Föreläsning i Motala 21/9 2023)
Karola R.
Ekonom
Jag var på föreläsning med dig om öppet arbetsklimat i Motala. Toppen! (Föreläsning i Motala 21/9 2023)
Bibbi H.
Vårdadministratör
Tack för en härlig föreläsning 😊. Jag vill gärna få bildspelet skickat till min e-post, så att vår arbetsgrupp kan fortsätta detta arbete. (Föreläsning i Motala 21/9 2023)
Matilda H.
Socialsekreterare
Föreläsningen igår var mycket matnyttig. ”Spot on” på min arbetsplats. (Föreläsning i Motala 21/9 2023)
Päivi J.
Lärare
Tack för en intressant och givande föreläsning om öppet arbetsklimat! (Föreläsning i Motala 21/9 2023)
Matilda H.
Socialsekreterare
Tack för en mycket uppskattad föreläsning, den var så bra och givande. (Föreläsning i Västervik 19/9 2023)
Linda B.
Avdelningschef
Tack för en fantastiskt bra föreläsning i tisdags! (Digital föreläsning 9/5 2023)
Sandra H.
Rektor
Din föreläsning igår var mycket uppskattad och den har genererat många samtal hos oss om bemötande, kommunikation och agerande. (Digital föreläsning 9/5 2023)
Tuija P.
Stödpedagog
Tack för en inspirerande och träffande föreläsning. Tar gärna extramaterialet du erbjöd. (Digital föreläsning 9/5 2023)
Michael J.
Enhetschef
Tack så mycket för en väldigt bra föreläsning i går. Så mycket igenkänning och så mycket klokskaper som du förmedlade. 🙏 (Digital föreläsning 9/5 2023)
Carina C.
Verksamhetsutvecklare
Vi lyssnade på din föreläsning ”Det vi irriterar oss på hos andra säger något om oss själva” igår. Väldigt bra och ögonöppnare för flera i personalgruppen. (Digital föreläsning 9/5 2023)
Marie A.
Enhetschef
Tack så mycket för en väldigt bra föreläsning i går. Så mycket igenkänning och så mycket klokskaper som du förmedlade. 🙏 (Digital föreläsning 9/5 2023)
Carina C.
Verksamhetsutvecklare
Var med på din föreläsning idag – toppen bra! Kände att det här skulle fler i min personalgrupp behöva lyssna på. (Digital föreläsning 9/5 2023)
Eva A.
Avdelningschef
Tack för en trevlig och tänkvärd föreläsning igår på Mimers Hus i Kungälv. Den gav mig jättemycket😊. Hoppas att du har fler föreläsningar här som jag kan gå på. (Föreläsning i Kungälv 8/3 2023)
Liselott P.
Administratör
Tack för en fantastisk föreläsning igår! (Föreläsning i Göteborg 7/3 2023)
Allan L.
Kommunvägledare
Tack för en toppenföreläsning! (Föreläsning i Göteborg 7/3 2023)
Nadja L.
Enhetschef
Tack för dagens föreläsning, väldigt konkret, igenkännande och användbart. (Föreläsning i Mölndal 21/2 2023)
Oskar L.
Verksamhetschef
Tack för en bra föreläsning. Det var mycket att tänka på och mycket omedvetet som bubblade upp till ytan... självrannsakning..(Föreläsning i Mölndal 21/2 2023)
Tom K.
Administratör
Jag och mina kollegor var och lyssnade på dig i Mölndal i förra veckan. En strålande föreläsning som vi vill tacka dig för! Jag är intresserad av åhörarmaterial så att jag kan jobba vidare med frågan tillsammans med mitt arbetslag. (Föreläsning i Mölndal 21/2 2023)
Susanne M.
Lärare i fritidshem
Vill tacka dig för en mycket givande föreläsning idag "Det vi irriterar oss på hos andra säger något om oss själva". Här fanns mycket som man kunde känna igen sig i och du var verkligen en inspirerande föreläsare. (Föreläsning i Partille 20/2 2023)
Petra L.
Arbetsterapeut
Hej och tack för en inspirerande, intressant och tankeväckande föreläsning igår 🙂. Du var väldigt lätt att lyssna på och vi i arbetsgruppen hade önskat att det var en heldag vi fick med dig. Helt enkelt strålande! (Föreläsning i Partille 20/2 2023)
Sharon M.
Stödpedagog
"Stort tack för förra vecka, det var mycket uppskattat av våra medarbetare. De var imponerade över hur rätt du träffade 😊. Jag har tipsat mina chefskollegor om föreläsningen." (Föreläsning på Dalheimers hus 8/2 2023)
Linnea J.
Enhetschef
Jag har bara fått positiv feedback på din föreläsning här hos oss förra vecka. Det enda negativa var att de ville att du skulle prata längre 😊. (Arbetsplatsföreläsning 14/2 2023)
Maria H.
HR-konsult
Tack för en mycket bra föreläsning! Skulle gärna vilja ha utbildningsmaterialet skickat till mig för att arbeta vidare med det i min arbetsgrupp. (Föreläsning i Bollnäs 16/2 2023)
Erik L.
Planarkitekt
Tack för föreläsningen i Bollnäs. Den gav mersmak! (Föreläsning i Bollnäs 16/2 2023)
Fredrik A.
Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Tack för en mycket givande föreläsning för både mig som chef och mina medarbetare. Jag tar gärna åhörarmaterialet så jag redan imorgon kan plocka upp delar av det på APT medan det är färskt. 👍 (Föreläsning i Hudiksvall 15/2 2023)
Josefin H.
Vårdenhetschef
Tack för en fantastisk föreläsning i onsdags i Hudiksvall. (Föreläsning i Hudiksvall 15/2 2023)
Maria B.
Administratör
Tack för en fantastiskt bra föreläsning! Det var lätt att ta till sig och även koppla till vidare arbete i gruppen då jag upplevde det så vardagsnära. Finns det någon möjlighet att se den igen? (Digital föreläsning 24 nov 2022)
Jessica F.
Enhetschef
Mycket bra föreläsning! Vad bra att det kommer nya datum i vår, vi skall se till att få med så många av våra chefer som möjligt! (Digital föreläsning 24 nov 2022))
Niklas L.
Insatsledare Räddningstjänsten
Stort Tack för en superfantastisk föreläsning idag i Borås. (26 okt 2022)
Carina W.
Specialpedagog
Tack för en trevlig, spännande och inspirerande föreläsning idag. (Göteborg 25 okt 2022)
Martin Ö.
Studierektor
Jag och en kollega var igår och lyssnade på Sofie Bergqvist och det var sååå bra! Detta måste vi dela med våra övriga kollegor... (Göteborg 25 okt 2022)
Eva-Lotta S.
Projektledare
Var på en fantastisk föreläsning i Göteborg igår och skulle jättegärna vilja ha kopia på bildspelet. (Göteborg 25 okt 2022)
Helén G.
Vårdenhetschef
Ett par av mina medarbetare såg dig fysiskt i Örebro och några digitalt och det var mycket uppskattat och en otroligt bra föreläsning! Jag tror det är precis vad vi behöver för att få det att flyta lite bättre mellan oss, så vi planerar att boka in dig till vår personaldag.
Camilla A.
Chef
Tack för en mycket intressant och rolig föreläsning igår! (Göteborg 25 okt 2022)
Anna-Carin G.
IT-tjänsteansvarig
Tack för en otroligt lärorik och givande föreläsning, jag fick med mig mycket att tänka på och en hel del anteckningar 😃. (Föreläsning Örebro 11 okt 2022)
Jelda D.
Administratör
Tack för en mycket inspirerande och matnyttigt föreläsning om konflikthantering i Örebro den 11 oktober!
Eva S.
Universitetslektor
Stort TACK för idag och föreläsningen. Fantastiskt bra 😃 (Livesänd föreläsning 13 maj 2022)
Susanne A.
Rektor
Tack för en superintressant och bra föreläsning. Du var toppen på att föreläsa! (Livesänd föreläsning 29 apr 2022)
Frida G.
Medicinsk Sekreterare
Jag lyssnade på din föreläsning i fredags (29/4). Först vill jag bara säga att jag tyckte det var en väldigt bra och givande föreläsning där du använde konkreta exempel som många kan relatera till. Jag är etikombud på vår arbetsplats och tänker att det var väldigt mycket matnyttigt som går att ta vidare med arbetslaget på olika sätt, så tack! (Livesänd föreläsning 29 apr 2022)
Charlotte S.
Teckenspråkstolk
Jag lyssnade under förmiddagen på din föreläsning. Tack den var så inspirerande och väcker en hel del tankar, något att fortsätta jobba med i arbetsgruppen. (Livesänd föreläsning 29 apr 2022)
Carina N.
Enhetschef
Tack för en bra och nyttig föreläsning. Detta borde alla ta del av återkommande, man glömmer lätt o hamnar tillbaka i det invanda igen. (Livesänd föreläsning 29 apr 2022)
Liselott J.
Socialsekreterare
Tack för ett mycket bra föredrag 😊 (Livesänd föreläsning 29 apr 2022)
Leif A.
IT-konsult
Tack för en mycket bra föreläsning. Vi satt tillsammans 4 kollegor och tyckte alla samma.(Livesänd föreläsning 29 apr 2022)
Åsa K.
Evenemangssamordnare
Mycket uppskattad och igenkännande föreläsning idag. Det finns några frågor att fundera på och nu har jag fått tillgång till mer tydliga frågor/verktyg man kan fråga sig själv när det uppstår situationer och känslor. (Livesänd föreläsning 29 apr 2022)
Senita R.
Medicinsk sekreterare
Tusen tack för två väl investerade timmar. Jättebra! (Föreläsning i Nyköping 28 mars 2022)
Jenny A.
Redovisningsekonom
Jag var med på din föreläsning i Nyköping i går. Tack för en inspirerande föreläsning!! Mycket igenkänning samt funderingar att ta med till arbetsplatsen. (Föreläsning i Nyköping 28 mars 2022)
Berit L.
Löneassistent
Jag var på din föreläsning ”Det vi irriterar oss på hos andra säger något om oss själva” i Nyköpingshus. Mycket intressant och lärorik föreläsning, en liten ögonöppnare som är nyttig tyckte både jag och min kollega som var med. (Nyköping 28 mars 2022)
Anders A.
Arbetsledare
Först och främst, TACK för superbra och inspirerande webinarium igår om sociala samspel, konflikter och samarbete. Hoppas mina kollegor fick lika mycket pepp och inspiration som jag för detta är relevant att arbeta aktivt med på varenda arbetsplats där det finns kollegor! (självklart även nyttigt privat) (Livesänd föreläsning 31 mars 2022)
Camilla F.
Miljö och hälsoskyddsinspektör
Tack för en jättebra föreläsning, tiden bara flög iväg! (Livesänd föreläsning 28 feb 2022)
Martin H.
Rektor
Halloj! Tackar för en mycket bra föreläsning😊! (Livesänd föreläsning 31 mars 2022)
Calle F.
Projektledare
Vilken bra föreläsning! Och utbildningsdelen efter pausen var ännu bättre! Precis lagom nivå och innehåll för vår enhet! Bra exempel!! (Livesänd föreläsning 23 feb 2022)
Cecilia S.
ENhetschef
Tack för en fantastiskt inspirerande föreläsning om arbetsgrupper "Det vi irriterar oss på hos andra...". (Livesänd föreläsning 1 feb 2022)
Anna G.
Arbetsmarknadskonsulent
Tack för en bra & intressant föreläsning! Du var väldigt behaglig och lyssna på och bra exempel som man lätt kan relatera till när man arbetar på förskola. (Livesänd föreläsning 20 jan 2022)
Jessica B.
Förskollärare
Tusen tack för dagens föreläsning! Har grupper med denna typ av konflikter och tycker det så spännande. Men ibland behöver jag fylla på med energi. Det fick jag idag! (Livesänd föreläsning 20 jan 2022)
Eva N.
Hälsokonsult
TACK för jättebra och givande föreläsning! Efter många års arbete för globala företag har jag haft lite svårt att anpassa mig till framförallt konsensustänket! ALLA ska tycka till om ditten och datten. Din föreläsning gav mig många aha-upplevelser. (Livesänd föreläsning 20 jan 2022)
Vanessa D.
Medicinsk sekreterare
Tack för en bra föreläsning! Jag har nu varit med på två föreläsningar som du haft via zoom. Och jag är positivt överraskad hur engagerad jag var även om det var digitalt. Du har ett bra och lättsamt uttryckssätt och läser inte innantill. Har själv svårt att känna mig fokuserad på digitala föreläsningar men du gjorde det intressant att lyssna vidare. 😊 (Livesänd föreläsning 2 dec 2021)
Fredrika K.
applikationsspecialist
Tack för en mycket bra och intressant föreläsning. (Livesänd föreläsning 2 dec 2021)
Mattias E.
leg hälso- och sjukvårdskurator
Tusen tack för en jätteintressant föreläsning! Mycket bra att reflektera kring och bra råd som jag ska försöka ta med mig både privat och på mitt arbete. (Livesänd föreläsning 2 dec 2021)
Martina D.
leg logoped
Tack för en suverän föreläsning. Jag och säkert fler med mig har fått lite perspektiv på det här med vad man stör sig på hos andra.. 😃 Det är flera punkter från denna stunden som jag kommer ta med mig i situationer både på jobbet och hemma. (Livesänd föreläsning 2 dec 2021)
Theres W.
administratör
Tusen tack för en väldigt bra och givande föreläsning. Den satte igång många tankar och gav nya insikter och ideer för framtiden. 🙂 (Livesänd föreläsning 2 dec 2021)
Hannah O.
förskollärare
Jag vill tacka för en väldigt bra föreläsning med bra innehåll, tydligt och bra exempel som gjorde det lätt att förstå och ta till sig. (Livesänd föreläsning 2 dec 2021)
Nathalie M.
barnskötare
Tack för en bra och rolig föreläsning igår. Vi fick med oss många goda råd och aha-upplevelser. (Livesänd föreläsning 2 dec 2021)
Ulrika A.
Undersköterska
Tack för en mycket engagerande och konkret föreläsning😊. (Livesänd föreläsning 2 dec 2021)
Ingegerd R.
barnmorska
Tack för en jättebra föreläsning igår, Det vi irriterar oss på hos andra säger något om oss själva. Du lyckades förmedla ett svårt ämne på på ett lättförståeligt sätt, tack. (Livesänd föreläsning 2 dec 2021)
Lena L.
Handläggare
Fantastiskt! Så mkt konkreta klokskaper! (Livesänd föreläsning 9 nov 2021)
Anna K.
enhetschef
Tack för en spännande föreläsning! (Livesänd föreläsning 9 nov 2021)
Ola S.
Enhetschef
En toppenföreläsning som stämde in på i stort sett allt hos oss😊! (Livesänd föreläsning 9 nov 2021)
Magdalena T.
verksamhetskoordinator
Mycket, mycket intressant! (Livesänd föreläsning 9 nov 2021)
Ylva F.
forskningskoordinator
Tack för en fantastisk föreläsning som bidrar till självreflektion och ökad självkännedom =) (Livesänd föreläsning 9 nov 2021)
Jennifer H.
undersköterska
Är mycket nöjd med innehållet! Bra och tydligt, hands-on som går att kommunicera och använda rakt av. Tror att hela arbetsplatsen skulle ha nytta av din föreläsning Sofie! (Livesänd föreläsning 25 okt 2021)
Anna E.
rektor i förskolan
Jag var med på föreläsningen i veckan tillsammans med skyddsombudet på min förskola och vi känner att detta måste alla våra förskolor få höra och fundera kring.(Livesänd föreläsning 9 nov 2021)
Jayne B.
biträdande rektor
Tycker att du alltid är klockren med din presentation och lätt att följa. Tack för en fantastisk föreläsning! (Livesänd föreläsning 25 okt 2021)
Aleksandra P.
verksamhetsassistent
Jag deltog i onsdags på en mycket bra föreläsning ”Det vi irriterar oss på… Har redan använt en massa av dina argument! (Livesänd föreläsning 13 okt 2021)
Sofia B.
Skoladministratör
Fantastisk föreläsning idag! Det är härligt att du använder väldigt bra exempel på situationer som man kan känna igen sig i och även ge olika perspektiv på tankar. (Livesänd föreläsning 13 okt 2021)
Mariama C.
fritidsassistent
Tack för en jättebra föreläsning. Vi har jobbat mycket med bemötande och kommunikation, och din föreläsning i dag hade nog hjälpt oss mycket mer att komma framåt så jag kommer att köpa in den till min grupp! (Livesänd föreläsning 13 okt 2021)
Eva A.
Enhetschef
Tack för en bra föreläsning! Jag tycker du lyfte ämnet på ett intresseväckande sätt och kommer absolut att tänka lite extra kring mitt bemötande av kollegor och hur jag kan bidra till en bra arbetsplats 😊 (Livesänd föreläsning 13 okt 2021)
Emelie S
Administratör
Toppenföreläsning om konflikthantering som jag kan ha väldig nytta av om jag kommer in på utbildningen jag sökt, Framtida ledare.(Livesänd föreläsning 30 sep 2021)
Jonna K.
Leg. Sjuksköterska
Jättebra föreläsning 😊! Väldigt intressant! (Livesänd föreläsning 13 okt 2021)
Christina G.
Chefstöd
Lyssnade på din föreläsning idag om konflikträdsla. En väldigt bra föreläsning, både det sade och hur du sa det 😊. (Livesänd föreläsning 30 sep 2021)
Ann-Charlotte J.
Servicechef
Tack för bra tips om konflikthantering, stärker mig i min roll som samordnare! Och så roliga/bra/tänkvärda bilder! (Livesänd föreläsning 30 sep 2021)
Camilla P.
Samordnare
Tack för toppenföreläsning! 😊 (Livesänd föreläsning 20 sep 2021)
Anne-Karin H.
Administratör
Tack för en väldigt bra föreläsning ”Det vi irriterar oss på hos andra säger något om oss själva”. Det här blir kul att prata om med de andra på kontoret. (Livesänd föreläsning 20 sep 2021)
Anna L.
Produktionscontroller
Tack, för en jättebra och inspirerande föreläsning😊! (Livesänd föreläsning 20 sep 2021)
Karolina G.
Äldrekonsulent
Tack för en intressant föreläsning! Mycket bra kunskap att få och använda sig utav både professionellt samt privat. (Livesänd föreläsning 20 sep 2021)
Camilla A.
Metodhandledare
Innehållet var mycket substansfullt och vettigt. Utmärkt information och inspiration till arbetsgrupper. Rekommenderar härefter din föreläsning till andra. (Livesänd föreläsning 20 sep 2021)
Antonio T.
Sjuksköterska
Tack för en jättebra föreläsning! Tar tacksamt emot självskattningstestet! (Livesänd föreläsning 20 sep 2021)
Daniel B.
Ekonom
Tack för en galet bra föreläsning! Känns som om denna behövs på alla arbetsplatser. (Livesänd föreläsning 29 mar 2021)
Emma L.
Legitimerad förskollärare
Tack för en superbra föreläsning! Mycket igenkänning. 😊 (Livesänd föreläsning 29 mar 2021)
Helena A.
Skoladministratör
Tack för en jättebra föreläsning! Det handlade precis om de saker vi pratar om på min enhet. Trots ett komplext ämne som grupper och individer så kändes din föreläsning konkret med tips och exempel. Idag fick jag ny energi och inspiration till det fortsatta arbetet. Nästa vecka blir det ”coronasäkrad” walk and talk på temat 😊 (Livesänd föreläsning 29 mar 2021)
Maja T.
Enhetschef
Tack för en bra föreläsning. Jag tycker att du framförde materialet på ett lättsamt och engagerat sätt vilket gjorde att jag tog till mig och verkligen lyssnade. Vi har arbetat med mycket av punkterna du tar upp men jag fick med mig en del tips jag ska ta vidare till mina kollegor och vänner :).
Alfred M.
Marknadsförare
Tack för en väldigt inspirerande föreläsning. Det var en stor igenkänning i det du tog upp och jag känner att jag fått en del verktyg i vårt arbete inom min grupp. Än en gång, stort tack😊 (Livesänd föreläsning 29 mar 2021)
Susanne L.
Legitimerad medicinsk analytiker
Supertack för en bra föreläsning och ett tilltalande föreläsningssätt. Passar många utmärkt är vad jag hör i min organisation. (Livesänd föreläsning 29 mar 2021)
Violetta S.
Områdeschef
Jättebra föreläsning kring konflikthantering! (Livesänd föreläsning 23 mar 2021)
Malin W.
Enhetschef barn och familj
Vill tacka för en mycket givande föreläsning igår ”konflikträdsla och tryckt stämning”. Önskar att få materialet skickat till mig så vi kan börja jobba med dom här frågorna. (Livesänd föreläsning 23 mar 2021)
Anders W.
Biträdande enhetschef
Det har varit en jättebra föreläsning och jag tackar dig så mycket för väldigt bra jobb. (Livesänd föreläsning 23 mar 2021)
Asad N.
Byggnadsinspektör
Väldigt intressant föreläsning om konflikthantering! (Livesänd föreläsning 23 mar 2021)
Sophia H.
Stadsarkivarie
Tack för en jättebra föreläsning, väldigt matnyttig och användbar. Jag har tillsammans med mitt närmaste team lyssnat med stort intresse. Vi tar gärna emot åhörarkopior och självskattningstestet så ska vi jobba vidare för bättre arbetsklimat i gruppen. (Livesänd föreläsning 18 mar 2021)
Johanna A.
Avdelningschef
Tack för en givande och engagerande föreläsning idag. Gav mig en hel del att fundera på! (Livesänd föreläsning 18 mar 2021)
Arvid S.
Brandingenjör
Våra medarbetare som gick dagens utbildning tyckte den var fantastisk! (Livesänd föreläsning 18 mar 2021)
Elin H.
Administratör
Tack för en jättebra föreläsning. Väldigt intressant. Tiden flög bara iväg. Du är toppen! (Livesänd föreläsning 18 mar 2021)
Mandy A.
Medicinsk sekreterare
Tack för en väl genomförd och mycket inspirerande föreläsning igår! Du väckte många nyttiga tankar och ökade mitt intresse för ämnet! (Livesänd föreläsning 18 mar 2021)
Malin S.
sektionsledare anestesikliniken
Tack för en mycket lärorik och inspirerande föreläsning idag "Det vi irriterar oss på hos andra säger något om oss själva". Det märktes att du har stor kunskap inom området och härligt att lyssna på någon som är så bekväm i rollen som föreläsare. (Livesänd föreläsning 18 mar 2021)
Anette K.
Administratör
Tusen tack för din fantastiska föreläsning! Så duktig du är på det du gör och så mycket insikter du delade med dig till oss. Tack 🙏🏼 jag ska sprida detta vidare till min chef och hoppas hon tar in din föreläsning för en gruppbildning. (Livesänd föreläsning 18 mar 2021)
Atossa A.
Sjuksköterska
Först vill jag tacka för en jättebra föreläsning! Tydlig, konkret, effektiv och tänkvärd. (Livesänd föreläsning 18 mar 2021)
Susanne V.
Legitimerad gymanasielärare
Alla borde lyssna på denna föreläsning, jag tror detta skulle kunna få upp ögon och öron på många. Jag vill gärna ta del av bildspelet då jag har en roll som skyddsombud på min arbetsplats och detta är ett bra verktyg att jobba med. (Livesänd föreläsning 16 mar 2021)
Birgitta S.
Administrativ assistent
Tack för en fin och lärorik föreläsning! Du är jätteduktig att kommunicera, och du fick det att kännas som att det var IRL. (Livesänd föreläsning 16 mar 2021)
Sara L.
Bygglovsadministratör
Hej och tack för en bra föreläsning. Jag hade kunnat höra mer. Nyttigt att både syna sig själv/medvetande göra men även sätta ord på andras beteende. (Livesänd föreläsning 16 mar 2021)
Marie E.
biståndshandläggare
Tack för en jättebra föreläsning! Alla i vår arbetsgrupp har sett den och även vår chef, och vi ska gemensamt diskutera föreläsningen på ett möte. (Livesänd föreläsning 16 mar 2021)
Emanuella U.
Studie- och yrkesvägledare
Många tack för en mycket givande föreläsning idag! Tänkvärt!!! Nyttigt!!! Om du har möjlighet och om du tycker det är okej får du gärna skriva ner det som man sa i Brasilien som var typ: har du sovit i mitt hus i natt eller på deras språk? Det var verkligen bra! Kul! (Livesänd föreläsning 15 feb 2021)
Britta K.
Region Halland
Tusen tack för en mkt givande föreläsning som kom till mig som anillo al dedo :). (Livesänd föreläsning 18 mar 2021)
Volga C.
sjukgymnast
Klockren föreläsning! (Livesänd föreläsning 17 feb 2021)
Kerstin K.
Enhetschef
Tack för så många kloka ord och tankar. (Livesänd föreläsning 17 feb 2021)
Eva A.
Arbetslagsledare
Är mycket nöjd med innehållet! Bra och tydligt, hands-on som går att kommunicera och använda rakt av. Tror att hela arbetsplatsen skulle ha nytta av föreläsningen! (Livesänd föreläsning 17 feb 2021)
Anna E.
Rektor i förskolan
Tack för en bra föreläsning, fanns många igenkänningspunkter! Fick med mig tänkvärda och användbara saker i mitt arbete. (Livesänd föreläsning 17 feb 2021)
Viktoria J.
Enhetschef
Vi deltog i måndagens konferens och är supernöjda! (Livesänd föreläsning 1 feb 2021)
Cecilia I.
lärare
Hej! Vill tacka för en suverän föreläsning igår, "Det vi irriterar oss på hos andra säger något om oss själva". Jag tyckte den var jätteintressant! (Livesänd föreläsning 1 feb 2021)
Carina Ö.
Receptionist
Tack snälla du för en fantastisk föreläsning igår, den var såå himla bra & jag fick med mig väldigt mycket olika verktyg på hur man nu kan hantera vissa sorters människor/beteenden i gruppen på arbetet. Ser fram emot nästa föreläsning! (Livesänd föreläsning 1 feb 2021)
Madeleine F.
Gruppchef
Tack så jättemycket för en väldigt professionell presentation! Speciellt kul med dina referenser till Brasilien. (Livesänd föreläsning 1 feb 2021)
Gustav J.
Musiker
Tack för en intressant och uppvaknande föreläsning, vi kan nog alla relatera oss till det du beskrev och ta till oss av det. Man säger och gör olika saker utan att man tänker på hur man uppfattas av andra människor, därför var det så intressant att bara lyssna och relatera till sig själv, det du föreläste om. Det blev lite av ett uppvaknande, aha, just det, ok är det så man ser på det, uppfattas jag så, osv. Återigen, tusen tack för en bra föreläsning. (Livesänd föreläsning 1 feb 2021)
Susanne E.
Lärare
Tack för en väldigt bra föreläsning med många bra tips och tydliga exempel. Jag valde att hela avdelningen skulle lyssna så redan idag har vi haft reflektion kring din föreläsning. Mycket givande. Tack åter igen för två lärorika timmar (Livesänd föreläsning 1 feb 2021)
Henrik S.
chef
Tusen tack för en superbra webföreläsning i onsdags! Jag och min chef deltog och det gav oss en hel del att tänka på och ta med till medarbetarna på jobbet men också arbete med det egna jaget. Kanske viktigast att börja där! (Livesänd föreläsning 30 sep 2020)
Pia V.
klinikadministratör vårdcentralen
VAAA??!! Redan slut?!!!! Snabbaste 2 timmarna i mitt liv tror jag. Superspännande!! (Livesänd föreläsning 30 sep 2020)
Linda S.
Mälarsjukhuset
Det var riktigt bra, tydligt, enkelt att ta till sig. Jag satt med en grupp där igenkänningsfaktorn var stor… lite obekvämt ibland men mänskligt 🙂 (Livesänd föreläsning 23 sep 2020)
Annica P.
Hälsoutvecklare
Tusen tack för en intressant föreläsning. Du var även bra på att prata och hålla intresset uppe (även de mest intressanta ämnena kan ju göras tråkigt), eloge till dig! (Livesänd föreläsning 11 noc 2020)
Melinda E.
Miljö- och hälsoskyddsinspektör
En kanonföreläsning! Tack så mycket 🙂 (Livesänd föreläsning 18 maj 2020)
Suzanne N.
Region Sörmland
Vet att det är svårt att prata när man inte har nån publik att interagera med, men du gjorde det fantastiskt bra. (Livesänd föreläsning 10 nov 2020)
Malin R.
rektor
Ville tacka dig för din föreläsning hos oss på Regionsjukhuset Karsudden förra veckan. Medarbetarna sa att det ”var den bästa föreläsningen som vi någonsin har fått och vi har haft många föreläsningar”. Du la föreläsningen på rätt nivå för våra medarbetare och det gjorde att det var lättare för dem att ta till sig budskapet och att du använde humor för att lätta på stämningen var väldigt uppskattat. Du fick ett högt betyg av dem alla och det känns som det planterade en del frön som vi kommer att arbeta vidare med framöver i våra workshops.
Patricia B.
Verksamhetsutvecklare
En fängslande föreläsare som lärde mig tänka i en del nya banor. Framför allt vikten av att agera, oavsett om det man gör blir rätt eller fel i sista änden. Hade gärna sett att vi kunde klämma in och erbjuda detta till hela personalen. Tack för en inspirerande eftermiddag.
Johan H.
Mullsjö folkhögskola
En utmärkt föreläsning för alla arbetsgrupper. Föreläsaren får full poäng. Tack för en bra eftermiddag!
Karin L.
Enhetschef Nynäshamns kommun
Fantastiskt bra föreläsning!
Monika W.
Distriktssköterska hallsberg
Jag tycker att föreläsningen var mycket bra! Tydlig föreläsare med bra framställning som var varvad med bra bilder, exempel och bikupor. Jag gick in på ledig dag och gjorde verkligen ett bra val. Ämnet är högaktuellt och bra när jag som deltagare kan känna igen mig i olika situationer.
Marita N.
Företagssköterska
Flera medarbetare från min enhet deltog, alla upplevde föreläsningen som mycket positiv och givande. Engagerad och inspirerande föreläsare (dessutom mycket behaglig att lyssna på). Gav en hel del tankar att spinna vidare på för hela arbetsgruppen.
Mona L.
Eksjö
Sofies föreläsning var mycket uppskattad med många tänkvärdheter. Den passade perfekt in i vad vi ville få fram. Det var också roligt att hon knöt an till det tidigare arbete Avesta kommun gjort angående medarbetarskap. På det viset kändes det skräddarsytt för oss.
Josefine H.
HR-konsult avesta kommun
Vi var på föreläsningen ”Det vi irriterar oss på hos andra säger något om oss själva” igår. Tack för en bra föreläsning. Det var mycket man kan känna igen sig ifrån vardagen och som man fick med sig att tänka på efter föreläsningen. Återigen, ett stort tack för en bra föreläsning.
Annika M.
Administratör Vallentuna
Jag tyckte att föreläsningen var mycket givande med bra och konkreta exempel från arbetslivet. Föreläsaren Sofie Bergqvist var toppenbra att lyssna på, levande, rolig, sakkunnig. Toppenbetyg från mig.
Pirjo R.
Centrum för Ortodonti, Norrköping
Föreläsningen var mycket bra, så även föreläsaren! Den manade verkligen till eftertanke samtidigt som det fanns med mycket humor! Jag har rekommenderat de som anordnar vår arbetsmiljödag att anlita Sofie nästa år.
Bitte G.
Jönköpings kommun
Jag lyssnade till din föreläsning i torsdags, tack för en fantastisk stund 🙂 !!
Ann-Sofie B.
Upplands Väsby
Igår var jag med på din föreläsning i Upplands Väsby. Det var fantastiskt bra!
Marta H.
Lärare
Tack för en jättebra föreläsning som var mycket tänkvärd och som jag tar med mig i mitt fortsatta liv.
Susanne Å.
Administratör Hallsberg
Tack igen för en tänkvärd och stimulerande föreläsning.
Gun F.
Bergslagens Arbetsmiljö AB